www.hekket.org

kunstschilder

Portret, schilderlessen en prijzen 

Portretten in opdracht

 

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de geportretteerde maak ik eerst een paar schetsen. Daarna maak ik een paar foto's. Dit kan bij u thuis of als dat om wat voor reden dan ook bezwaarlijk is bij mij in mijn atelier.

Na deze eerste ontmoeting ga ik aan de slag met de eerste opzet van het schilderij. Gezien de werkwijze -- onderschildering en daarna een aantal lagen olieverf, die soms tussentijds moeten drogen -- en afhankelijk van de grootte en bewerkelijkheid zal het schilderij na ongeveer één à twee maanden gereed zijn. In de tussentijd en als de eerste opzet klaar is houd ik u als opdrachtgever op de hoogte van de vorderingen middels e-mail. U kunt vanzelfsprekend tussentijds langs komen om de vorderingen te aanschouwen.

Wanneer het schilderij af is maak ik een afspraak om u het schilderij te komen brengen, of zo u wilt om het op te halen. 

Prijzen

De prijzen voor de portretten zijn in eerste instantie afhankelijk van het formaat. Standaard is 30 x 40 cm met als afbeelding alleen het hoofd. De formaatafhankelijke prijzen ziet u hieronder. daarnaast geldt een meerprijs voor speciale wensen voor wat betreft bijvoorbeeld: toevoeging meerdere personen, dieren of gewenste uitgebreide achtergronden.

Formaten                                                             Prijzen

30 x 40                                               € 2050

40 x 50                                               € 2550

50 x 70                                               € 3750

( grotere maten zijn ook mogelijk, prijs in overleg )

 

Vrij werk

 

Over de prijs van het in de Gallery getoonde vrije werk kunt u per e-mail informatie krijgen.

 

GICLÉ


Van drie schilderijen zijn ook Giclées te koop.

Giclée is een relatief nieuwe grafische methode waarbij van een olieverf schilderij een zeer hoogwaardige reproductie van museumkwaliteit wordt gemaakt. Door deze methode zijn de reproducties bijna niet te onderscheiden van het originele schilderij. De Giclée wordt geleverd met een door de kunstenaar gesigneerd en genummerd certificaat van echtheid. De Giclées worden vervaardigd door Re-Art, een Europees gecertificeerd bedrijf. U kunt meer te weten komen over het tot stand komen van een Giclée op hun website       www.re-art.com

Prijzen Certified Art Giclée, oplage 25, op German Etching papier 310 gr, handgesigneerd en voorzien van een passe-partout:

Priere                                            30 x 40                               € 195

Mle Cot                                          30 x 40                               € 150

Allegory                                         30 x 40                               € 150


Havemankunst


Vanaf  augustus 2016 wordt ik ook vertegenwoordigd door Havemankunst te Sint-Oedenrode. ( www.havemankunst.nl  )